Neukrotivo srce 61 epizoda - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 61 epizoda

By  | 

Neukrotivo srce slikeNeukrotivo srce 61 epizoda
Doris govori Oktaviu, da moze, ubila bi Mariju Alehandru. Bartolome prima poziv od Karima. Nedugo zatim, Marija Alehandra se javlja Oktaviu i Doris. Marija Alehandra govori Doris, da se njenom tati nece svideti kada je vidi ovde, na sta je ova upita da li ona ocekuje njenog oca. Doris govori Mariji Alehandri da iako ona to hoce, nece vecerati sa njenim ocem, na sta joj Marija Alehandra govori da naprave zamenu, ona nece vecerati sa njenim ocem, ali ce zato vecerati sa njenim verenikom, na sta se Oktavio tajno nasmeje.

Oktavio se ponudi da joj bude drustvo. Marija Alehandra je sigurna da ce Oktavio “ostaviti” Doris zbog nje. Oktavio govori Doris da ce je odvesti kuci, a potom se vratiti da porazgovara sa Marijom Alehandrom, ali ona to ne zeli, i govori mu da ce otici sama. Oktavio i Marija Alehandra razgovaraju u kancelariji, on je pita kakve namere ima sa Bartolomeom. Ona mu govori da planira da se uda za njega. On joj govori da ne napravi takvu ludost. Marija Alehandra mu govori da je on njoj samo prijatelj, na sta joj on odgovara da zna da nije samo to, i da zna da je voli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ester i Lusija se opet raspravljaju o Hose Antoniu. Oktavio govori Eduardu, da nekad misli da Marija Alehandra oseca nesto prema njemu. On mu govori da se ne nada. Lusija govori Ester da napusti njenu kucu. Doris dolazi kod Marije Alehandre. Lusija govori Ester da ce otpustiti Hose Antonia, a Ester joj govori da joj to nece dozvoliti, i da ce se boriti protiv svega, pa cak i protiv nje. Oktavio govori Migelu da misli, da je vreme da Lusija dodje da zivi sa njim. Ester provocira Lusiju, i ona joj lupi samar.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site