Neukrotivo srce 63 epizoda - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 63 epizoda

By  | 

Marikruz i Oktavio slikeNeukrotivo srce 63 epizoda
Oktavio pita Mariju Alehandru zasto ga je pozvala. Ona ga pita da li ga podseca na nekoga, na sta joj on govori da ga ne podseca na tu zenu. Oktavio govori da on ne voli Doris, i da ako mu ona zatrazi, ostavice Doris.

Karola se raspituje kod Tonija za Mariju Alehandru. Andres govori Doris da je morao preko novina da sazna za njeno vencanje, i da ga vise ne voli, a i da mu se Oktavio nimalo ne dopada.

Marija Alehandra govori Oktaviu da ce se udati za guvernera, a on joj govori da se uda za njega. Ona mu govori da mora da razmisli, na sta joj on govori da odmah kaze. Marija Alehandra mu govori da je ludo zaljubljena u njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ester govori Hose Antoniu da ce imati dete. Oktavio govori Doris da je bio u kazinu, i da ce se njen otac vencati sa Marijom Alehandrom. Karim govori kod Bartolomea, da bi ga pitao zasto ne moze da kupi Karolin deo kazina (akcije) . Marija Alehandra upozorava Karolu da je ne dira.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site