Neukrotivo srce 64 epizoda - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 64 epizoda

By  | 

MarikruzNeukrotivo srce 64 epizoda

Raisa govori Mariji Alehandri da je Karim vec kupio Karolin deo, i da ce to slaviti uvece. Migel cita Lusijino pismo, i razmislja kako ne zeli da ona dodje, i da je ona kriva zbog njenih grehova, a da on nosi na savesti smrt jednog coveka. Raisa dolazi kod Migela, on joj govori da njegova zena zeli da dodje na ostrvo.
Karola razmislja o tome kako ce moci da putuje, da se provodi, novi zivot. Raisa obavestava Mariju Alehandru da Migelu dolazi zena, na ostrvo. Lusija govori Ester da kad se vrati, ne zeli da vidi Hose Antonia i nju na njenom rancu, na sta joj ova govori da pazi, jer ona i Hose Antonio znaju njenu tajnu. Lusija je pita da li bi je zaista prijavila policiji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Doris dolazi u kazino sa Marijanom i Isabel, i govori Marijani da ce uskoro upoznati zenu sa kojom ce se boriti za njenog oca. Jedan od Karimovih ljudi, prilazi Emiru, i zabada mu noz u ledja. Marikrus je u tom trenutku zbunjena, prilazi Teobaldo, i odvodi je, ona ga pita ko je on, i da mora da se vrati, da pomogne Emiru. Doris govori ocu sta se desilo. Teobaldo je savetuje sta da radi, ali ga ona ne prepoznaje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *