Neukrotivo srce 69 i 70 epizoda - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 69 i 70 epizoda

By  | 

MarikruzNeukrotivo srce 69 i 70 epizoda

69 EPIZODA

Oktavio sprecava Migela da pije, i govori mu da je Lusija sa njim. Marija Alehandra dovodi Lusiju kod Migela. Ester razgovara sa Simonom. Lusija udara samar Migelu. Marija Alehandra govori Lusiji da nije prvi put da Migel pije sa Raisom. Lusija razgovara sa Oktaviom, i govori mu da ce prodati ranc, i otici negde gde zeli Migel. Lusijin sin pada niz stepenice. Lusiju obavestavaju da joj je sin pao niz stepenice. Eduardo budi Migela i govori mu da je njegov sin pao niz stepenice. Doktor obavestava Lusiju i Migela da ne brinu, da ce im se sin oporaviti. Karim je odlucan da uradi sve dobro za svoju zemlju, ali mu Muhamed govori da on vise nije glavni, da je to od sad neko drugi (njegov tast) . Karim ostaje sam, zbog jedne zene, i kune se da ce Marija Alehandra platiti za to sto je ostao sam.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


70 EPIZODA
Araseli poslusa Teobaldov savet, da pravi Eduarda ljubomornim. Araseli dolazi u restoran sa Anhelom (Teobaldom), gde je i Eduardo sa Sonjom. Migel i Lusija zamole Oktavia da trazi pozajmicu od Marije Alehandre. Eduardo prilazi stolu gde sede Araseli i Anehel. Eduardo govori Araseli, da je to i htela, coveka sa parama, a ona mu govori da laze, da je samo htela da ozvanice njihovu vezu. Oktavio razgova sa Marijom Alehandrom. Oktavio govori da nije nikakav svetac, ali i da nije toliko los. Marija Alehandra govori Oktaviu da su on i njegova porodica najveci sljam, a Oktavio govori da sve to sto ona prica, zna samo Marikrus, i da prestane da negira da je ona Marikrus. Eduardo dolazi kod Teobalda i Araseli. Eduardo govori da je dosao, da bi zatrazio njenu ruku, jer zeli da se venca sa njom. Oktavio govori Doris da ce morati da ode na ranc, da bi mogao da se razvede sa zenom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site