Neukrotivo srce 71 epizoda - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 71 epizoda

By  | 

Doris mrzi Mariju AlehandruNeukrotivo srce 71 epizoda
Oktavio razgovara sa  Migelom.Oktavio mu govori da ide na ranč da se razvede, da bi mogao da se oženi sa Doris.Marija zove Bartolomea i kaže mu da joj nedostaje.Simona i Ester razgovaraju i Simona kaže da je zaposlila Hose Antonia.

Marija Alehandra i Bartolome idu na ručak.Marijana je otišla na brod da razgovara sa Marijom Alehandrom i sreće se sa Raisom i predstavlja joj se kao Bartolomeova verenica.A Raisa joj kaže da je Marija Alehandra sa guvernerom na ručak.Bartolome i Marija Alehandra pričaju, ona mu kaže da je njegova ćerka mrzi.

Bartolome je pokušao da poljubi Mariju, ali je ušla Raisa i rekla je Mariji da je tražila Marijana.Oktavio je stigao na ranč.Doktor je rekao Migelu da njegov sin mora da se operiše.Emir Karim dolazi u kancelariju Marije Alehandre.Doris otac kaže da će se on oženiti Marijom i da je mora prihvatiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site