Neukrotivo srce 77 i 78 epizoda,Osveta Marije Alehandre - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 77 i 78 epizoda,Osveta Marije Alehandre

By  | 

78 epizoda

Lusija govori Mariji Alehandri da se nije pokajala za sve sto joj je uradila, na sta joj Marija govori da ce se tek pokajati, i govori joj da dodje sa Migelom i Oktaviom zajedno (kod baste) . Araseli dobija cek od Doris. Lusija govori Migelu da ce ono sto se desi, sigurno biti lose po njih. Lusija razgovara sa Oktaviom i Migelom o sutrasnjem dogadjaju, ali niko od njih ne moze da nasluti sta ce se dogoditi. Marija Alehandra poziva Doris da dodje i ona na sutrasnji dogadjaj. Doris odlucuje da ode, i trazi odgovarajucu haljinu.

Svi radnici su se okupili, po naredjenju Marije Alehandre, blizu baste. Toni i Raisa su zainteresovani sta ce se dogoditi. Lusija, Migel i Oktavio stizu, ali Marija govori da ce sacekati nekoga. Doris stize, i Marija im govori da svi predju blizu baste, jer ce se tamo odrzati “komedija” . Ester dobija bolove. Lusija prilazi basti i odmah se priseca onoga sto je uradila Marikrus, i moli je da ima milosti prema njoj, na sta je Marija pita da li je ona imala milosti prema njoj.

Marija Alehandra govori Markosu (bastovanu) da zatrpa priznanice zemljom. Marija Alehandra govori Lusiji da pridje i da zubima vadi priznanicu po priznanicu. Oktavio joj govori da ne radi to, a Marija Alehandra govori da zasluzuje kaznu, i da pridje, ili ce Migela poslati u zatvor. Lusija govori da nece dozvoliti da joj muza posalje u zatvor, i prilazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site