Neukrotivo srce 81 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Neukrotivo srce 81 epizoda

By  | 

Neukrotivo srce 81 epizodaNeukrotivo srce 81 epizoda

Hose sahranjuje svoje dete. Simona i Santa pricaju o Ester, i u tom trenutku nailazi Hose Antonio, i govori im da je njihovo dete preminulo. Hose govori Santi i Simoni da kazu Ester da se vrati svojoj kuci. Simona dolazi kod Ester kako bi popricala sa njom.

Lusija odlazi sa ostrva. Oktavio razgovara sa advokatom, i govori mu da zeli prava nad svojom cerkicom. Marija Alehandra saznaje da se Karim vratio sa puta. Nastaje velika oluja. Oktavio upravlja avionom kojim se ujedno i vraca na ostrvo.

Marija Alehandra govori Raisi, da ne zeli da se Oktaviu desi nesto lose. Doris govori ocu da je zabrinuta za Oktavia, jer se vraca na ostrvo. Zbog nedostatka goriva, Oktavio mora prinudno da sleti.

Hose Antonio moli Ester da se vrati u svoj svet, ali ona to ne zeli. Doris je ocajna jer ne zna nista o Oktaviu. Oktavio je povredjen, ali i pored toga pokusava da pronadje pomoc. Marija Alehandra govori Huaniti da jos uvek voli Oktavia, i da ne zna kako bi izdrzala kad bi saznala da Oktavio nije preziveo.

Marikruz

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno