Neukrotivo srce 84 i 85 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Neukrotivo srce 84 i 85 epizoda

By  | 

Neukrotivo srce 84 i 85 epizodaNeukrotivo srce 84 i 85 epizoda

Obavestenje….Televizija skracuje epizode,pa iz tih razloga,broj epizoda i epizode na tv-u se ne poklapaju.Naravno,prevodi su tacni,i desavaju se u epizodama….Kako bi  i dalje nastavili sa opisima ove zanimljive serije,mi cemo i dalje opise postavljati,ali brojevi epizoda se najverovatnije nece podudarati.Hvala na razumevanju.

83 epizoda

Ester je ocajna zbog gubitka deteta, pa odlazi na njegov grob. Doris dolazi kod Oktavia, u posetu. Marija Alehandra govori Karimu i Eduardu da ne zeli da Oktavio sazna da je i ona ucestvovala u potrazi. Marija Alehandra je odlucna da se osveti. Simona dolazi kod Oktavia u posetu. Hose Antonio govori Ofeliji da porazgovara sa Ester, kako bi se vratila na ranc. Simona govori Oktaviu da je Ester izgubila dete, i da zivi kod Hose Antonia, u Realengu. Marija Alehandra dolazi kod Bartolomea. Oktavio predstavlja Simonu – Doris, i Marijani. Bartolome govori Mariji Alehandri da mu nista nije rekla za potragu, i da misli da se igra sa njim.

84 epizoda

Oktavio se priseca Marikrus, i u tom trenutku ona dolazi sa Lupitom u posetu. Dok se Oktavio mazi sa svojom cerkicom, i razgovara sa Marijom Alehandrom, dolazi Doris, koja pravi ljubomornu scenu, ali nedugo zatim izlazi, kako bi Marija Alehandra zavrsila svoju posetu. Oktavio govori Marikrus da ce ako treba raskinuti veridbu sa Doris, kako bi ziveli zajedno, ali ona mu govori da mu nece oprostiti. Oktavio pokusava da raskine sa Doris, ali mu ona govori da je se nece tako lako resiti. Marija Alehandra je ubedjena da ce kupiti ranc.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno