Neukrotivo srce 94 i 95 ep.,Lucia se bori za zivot - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Neukrotivo srce 94 i 95 ep.,Lucia se bori za zivot

By  | 
Lucia se bori za zivot

Simona i Oktavio

Lucia se bori za zivot
94 Epizoda
Brat blizanac Eusebia kaže Maricruz da želi da priča sa njom, ona se iznenadi videvši ga. Esther grdi Jose Antonia što joj nije rekao da je Maricruz nova vlasnica ranča Narvaez. Ofelia savetuje Simonu da se ne razboli od ljubomore, ona joj odgovori da ne može da izbegne jer zna da je Octavio i dalje zaljubljen u Maricruz. Maricruz je uznemirena jer njena mala ćerka ima temperaturu i kaže Juaniti da nađe doktora.

Octavio kaže Simoni da ide u kuću Maricruz zato što mu je ćerka bolesna, ona mu kaže da ne ide jer to može biti zamka i priča o doktoru da ide da proveri bebu. Mirnija kad vidi doktora, Maricruz osuđuje Octavia kako je loš otac jer nije sa svojom ćerkom. Octavio kaže Simoni da će srediti formalnosti oko njihovog venčanja da bi se venčali što pre, ona se uzbudi. Maricruz kaže Esther da će osvetiti smrt svog dede.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno