Neukrotivo srce - od 127. do 129. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 127. do 129. epizode

By  | 

 

Neukrotivo srce - od 127. do 129. epizode

Neukrotivo srce – od 127. do 129. epizode

127.

Migel kaže Oktaviju da je Simona luda i da treba da dovede lekare, jer je on jedini naslednik. Simona sad već ni ne prepoznaje svog rođenog sina, kaže Ofeliji da ga odvede ili će ga baciti kroz prozor. Otac Hulijan ide u policiju i traži im da nađu Oktavija i da mu daju poziv suda. Komadant kaže da gospodin Narvaez nije lopov, samo ima ćerku i ne želi da je vrati. Migel uživa jer je Simona luda, ako ne umre uskoro postaće invalid i tako će njena imovina preći u ruke Oktavija. Hose Antonio kaže Ester da će predate Marikruz njenu ćerku, ova se naljuti i kaže da sigurno to radi jer očekuje nagradu. Otac Hulijan ispriča Marikruz da je išao da priča sa komandantom da ga pita da nađe Oktavija i da mu preda poziv. Ona mu zahvali na gestu i pita ga da li mu je dao neku nadu. Migel priča protiv Marikruz, kaže Oktaviju da je divljakuša toliko pogođena da ne bi oklevala da ga ubije, jer bi bez oca devojčica bila potpuno njena. U međuvremenu, Marikruz pati i kaže Hose Antoniu da ne može da veruje da je Oktavio tako loš, ovaj joj traži da mu da tri dana i obećava joj da će joj predati ćerku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


128.

Migel nastavlja da savetuje Oktavija da odvede Simonu u sanatorijum jer joj se mentalno stanje pogoršava. Marikruz i Huanita se iznenade kada ugledaju da je Simona došla, ali se začude kad Simona zameni Marikruz sa Lusijom. Periko kaže Soliti da ima već sve spremno i da treba da idu, ona se plaši i jako je zabrinuta. Marikruz nastavlja sa igrom i poziva Simonu da ostane nekoliko dana na njenom ranču dok je Oktavio ne potraži, ova je jako srećna. Na ovaj način Marikruz želi da priredi Oktaviju teško vreme, kao što je on njoj kad je odveo Lupitu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site