Neukrotivo srce – od 133. do 135. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 133. do 135. epizode

By  | 
Ana Brenda - Marikruz

Ana Brenda – Marikruz

Prevod: čitateljka Ana. Hvala!

133. epizoda

Herminio nalazi Oktavijovog sina u kolibi neke porodice, oni kažu da ga je Simona ostavila tamo. Alvaro savetuje Perika da vodi Solitu daleko sa njihovim detetom, on ne razume šta se dešava. Oktavio i Marikruz se ponovo raspravljaju, ona preti da će ga ubiti ovih dana. Periko kaže Soliti da Nilda želi da ih rastavi i da se ne slaže sa njenom trudnoćom, u tom trenutku Nilda dolazi i kaze da će odvesti Solitu negde daleko. Ofelija ulazi u Simoninu spavaću sobu i nalazi Simonu na podu, u stanju šoka. Marikruz kaže Oktaviju da će uskoro otići sa tog prokletog ranča u ruku pod ruku s čovekom koji je zaista voli i da joj je drago što će se uskoro sve završiti. Ofelija obaveštava Migela o Simoninom stanju, ona veruje da je Simona mrtva. Oktavio govori Marikruz da će joj dati sav novac koji joj je potreban kako bi rešila svoje finansijske probleme. Da li će ona prihvatitu?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


134. epizoda

Marikruz kaže Oktaviju da ide da bi se borila sama kao i uvek, ali će sada to uraditi kako bi nastavila napred sa svojoj ćerkom. Vidno ljuta, Ester daje do znanja Migelu da trži Simonu kako bi se raspitala o njenom zdravlju, ne da bi se zalagala za Hose Antonia. On joj odgovara da to radi kako bi obezbedila svog muža. Simona moli Marikruz da je, u slučaju da se vrati kući živa, pusti da bude srećna sa Oktavijom. Migel daje do znanja Ester da će, kada Simona ode sa ranča i Hose Antonio otići, jer je administrator. Simona se smeje trijumfalno jer je bilo vrlo lako ubediti Markiruz da se drži podalje od Oktavija, obzorom da njen ponos dominira. Kasnije, Marikruz plače u svojoj sobi, jer zna da više neće videti Oktavia, niti čuti njegov glas. Da li će moći da živi bez njega? (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site