Neukrotivo srce – od 136. do 138. epizode

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 136. do 138. epizode

By  | 
Neukrotivo srce – od 136. do 138. epizode

Neukrotivo srce – od 136. do 138. epizode

Prevod: čitateljka Tina. Hvala!

136. epizoda

Marikruz, Lupita i Huanita dolaze u Meksiko Siti i pokusavaju da se prilagode, one znaju da ce Oktaviju trebati vremena da bude sa njima. U medjuvremenu u bolnici, Oktavio kaze Simoni da ce se vratiti na ranc dok se ona ne oporavi, ali ona mu kaze da bi vise volela da ostane sa njom. U parku, slikar Alfonso del Olmo se upoznaje sa Marikruz i pita je da li moze da joj pomogne, ali ona mu odgovara da ne. On joj, sa svoje strane, nudi posao. Simonina operacija pocinje, doktori rade sve sto mogu da sve prodje dobro. Migel kaze Ofeliji da ce se praviti da je bolestan da Oktavio ne bi otisao, a ona ce postati njegov saucesnik. Marikruz je mnogo srecna zato sto vec ima ponudu za posao, Huanita joj kaze ih Devica cuva.

137. epizoda

Alfonso trazi od Marikruz da mu prica o svom zivotu, pita je da li je udata. Oktavio prima pismo od Simone gde ga obavestava da se sutra vraca i nije potrebno da je sacekaju u selu. Ofelija je mnogo srecna. Marikruz priznaje Alfonsu da je bila udata i krivac za rastanak je sudbina. Simona dolazi na ranc, ali ne sama, Danilo, njen doktor, je sa njom. Ona mu, pred svima, zahvaljuje na svoj paznji i priznaje mu da joj je postao veliki prijatelj, Migel i Oktavio shvataju da se njih dvoje drze za ruke i da ima velika empatija izmedju njih. Nazario kaze Amadoru da je dosta vremena odlagao da izvrsi svoju osvetu Migelu Narvarezu, to je bio razlog koji ga je doveo na tu zemlju. Oktavio kaze Migelu da ce da prica sa Simonom i da ce joj dati razvod pod uslovima koje ona hoce. Migelu se ne svidja ideja, tako ce ostati bez nasledstva. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno