Neukrotivo srce – od 139. do 141. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 139. do 141. epizode

By  | 
Lusija i Migel

Lusija i Migel

Prevod: Čitateljka Ana. Hvala!

139. epizoda

Alfonso kaže svojoj majci da je zavodio žene iz svih socijalnih slojeva, samo fali dama iz visokog društva, ona ga uverava da neće uspeti. Alfonso se nudi da odveze Marikruz kući posle događaja, sa drugim namerama. Međutim, pri dolasku ona mu ne daje vremena ni za šta i izlazi iz automobila. Alfonsova majka kaže Marikruz da će je predstaviti budućem mužu, čoveku sa puno novca, spremnom da ih potroši, ali njoj je neprijatno. Alfonso biva očaran Dorisinom lepotom, koja dolazi na zabavu i ne zamišlja kog će naći. Marikruz je jako pogođena vešću o Migelovoj smrti, zamišlja Oktavia sa svojim sestrićem, koji je sada siroče. Zna da im je loše i malo po malo gubi nadu da će ih naći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


140. epizoda

Klementina moli svog sina da pripremi platno i četkice jer želi da naslika Marikruz, ona se naljuti. Alfonso kaže da će se Oktavio smejati kada mu ispriča. Čuvši to ime, Marikruz se iznenadi. Kasnije, Alfonso razmišlja o Marikruzinoj reakciji kada je pomenuo Oktavievo ime. Na taj način potvrđuje da ona ima mračnu prošlost. Alfonso potraži Oktavija i spominje mu da zna jednu devojku koja se zove Marikruz. Oktavio se iznenađuje kada čuje ovo ime. Doris nije prestala da misli na Oktavia i priznaje da je i dalje interesantan kao i uvek, pa odlučuje da mu ne dozvoli da pobegne. Oktavio priznaje Alfonsu da žena koju voli sigurno misli da ju je napustio, on mu govori da će mu pomoći da je pronađe.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site