Neukrotivo srce – od 148. do 150. epizode

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 148. do 150. epizode

By  | 
Neukrotivo srce – od 148. do 150. epizode

Neukrotivo srce – od 148. do 150. epizode

Prevod: čitateljka Ana. Hvala!

 

148. epizoda

Doris zove Oktavia da mu kaže da Alfonso izlaže sliku na kojoj je jedna obnažena dama. Marikruz uverava Huanitu da je uvek zahtevala poštovanje, ali su joj Oktavio i Alfonso upropastili život. Ipak, neće se predati. U policijskoj stanici, Alfonsa ispituju zbog Anibalove prijave da mu je ukrao sliku. Oktavio dolazi na izložbu i nezadovoljno gleda sliku na kojoj je Marikruz obnažena. Anibal preti Alfonsu nožem, zahtevajući da mu vrati njegovo umetničko delo. Marikruz uverava Huanitu da će sama uspeti, jer je i više nego jasno da nema nikoga.

149.epizoda

Mećita posećuje Marikruz u zatvoru i obaveštava je da je gospođa Klementina mnogo loše, Marikruz to razume jer je majka, i da bi nastavila sa pretvaranjem da je kriva, kaže da je ubila Alfonsa jer je bila zaslepljena besom. Doris obećava Oktaviu da će mu dati sav potreban novac da izbavi Marikuz iz zatvora, ali nakon što se oženi sa njom. Mećita kaže Marikuz da su gospođa Klementina i njen muž unajmili najboljeg advokata u državi kako bi ostala u zatvoru. Na bdenju, svi oplakuju Alfonsovu smrt. Advokat moli Marikruz da mu kaže celu istinu kako bi mogao da joj pomogne, jer Oktavio želi da je izbavi iz zatvora. Oktavio kaže Doris da je Marikruz preuzela krivicu da bi ga spasila, dok nju odvode u ženski zatvor. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno