Neukrotivo srce – od 151. do 153. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 151. do 153. epizode

By  | 
Neukrotivo srce – od 151. do 153. epizode

Neukrotivo srce – od 151. do 153. epizode

Prevod: Ana. Hvala!

151. epizoda

Doris ne propušta priliku da nervira Marikruz, posećuje je u zatvoru da bi joj rekla da će se udati za Oktavia i zajedno će joj pomoći da izađe iz zatvora jer žele da izbegnu Lupitinu sramotu da ima majku koja je u zatvoru zbog ubistva. Karola je spremna da zagorča život Marikruz, jer će dugo ostati iza rešetaka. Doris kaže Marikruz da će voleti Lupitu kao svoju ćerku, i da će ona biti starija sestra deci koju će da ima sa Oktaviom. Čuvarka obaveštava Oktavia da Marikruz ne želi da ga vidi, i da ga moli da se više ne vraća u zatvor. Doris uverava Oktavia da je Marikruz sigurno kriva, zato mu je vratila ćerku, jer će biti mnogo godina u zatvoru. Karmela, Karolina saučesnica, izaziva Marikruz i njih dve otpočinju tuču. Očajna, Ester kaže Simoni da Hose Antonio može da umre, ali da će, ukoliko preživi ostati invalid. Advokat obaveštava Oktavia da sagledavajući Marikruzinu sitaciju, najviše što može da učini za nju je kazna od 10 godina. Šta će se desiti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


152. epizoda

Anibal kaže Nataši da su većina slika koje je Alfonso izlagao pozajmljena.
Karola kaže Karmeli da treba da provociraju Marikruz svakog momenta, da bi ih ona napala, pa da je prebace u kaznenu ćeliju. Jedna od zatvorenica kaže Marikruz da se žrtvovala za nekog ko to ne zaslužuje i ko neće da joj bude zahvalan, jer na dan njenog suđenja sudija neće presuditi na osnovu emocija. Anibal govori Nataši kako je ubio Alfonsa, kaže joj da se samo branio i da nema svedoka, ona mu govori da je beskorisno što želi da obelodani da je većina Alfonsovih slika bila pozajmljena. Oktavio kaže Marikruz da će advokat Navaro uraditi i nemoguće samo da bi dobila kraću kaznu, ali mu ona kaže da sigurno Doris to plaća, u zamenu da se Oktavio oženi njome. Ester traži doktora da bi joj rekao da li će Hose Antonio da preživi i da li će da ostane paralizovan ili ne. Marikruz priznaje Oktaviu da, ma koliko se trudila, nije mogla da prestane da ga voli, on joj takođe govori da je voli. Konačno će se pomiriti? (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site