Neukrotivo srce od 24 do 27 epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce od 24 do 27 epizode

By  | 

1017120_713351565363950_1988655317_nNeukrotivo srce od 24 do 27 epizode
24Epizoda
Oktavio i Eduardo su zamalo prekazili automobilom Marikruz. Međutim, mladići veruju da to nije ona već devojka koja liči na nju. Marirkuz ne želi više da čuje za Oktavija, jer ga prezire iz dna duše. Alehandro pita svoje radnice da li sumnjaju u to da je Marikruz u blaženom stanju, a one ga uveravaju da jeste. Marirkuz doživljava nesreću stropoštavši se niz stepenice, Alehandro moli batlera da odmah pozove Hitnu pomoć.

25Epizoda
Oktavio moli Serafinu da ga upozna sa devojkom, koja je nedavno došla u njen pansion. Alehandro pita Marikruz zašto tako pažljivo čuva kutiju, koju uvek nosi sa sobom, a ona mu otkriva da u njoj čuva dokumenta bake, majke i oca. On je težno pita ima li oca. Nešto kasnije, batler otvara kutiju i otkriva da je Don Alehandro Mendosa Kasavijeha otac devojke koja je kod njih došla da radi…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


26 epizoda
Husta sumnja da je Solita u drugom stanju. Raiza kaže sestri da li je razmišljala o tome da bi Teobaldo mogao da bude lopov Tvor. Marikruz priča Husti da je zahvalna Don Alehandru što joj je pružio krov nad glavom, jer ona i njena sestra nisu imale ni mrvicu od blagodeti u kojoj sada uživaju. Husta joj otkriva da gazda ima ćerku koju nikada nije video, te da zbog griže savesti pokušava da je pronađe. Alehandro izvodi u pozorište Marikruz, gde ova u publici primeti Oktavija. Mladić ne može da se načudi koliko “nepoznata” devojka liči na njegovu suprugu, ali prijatelj Eduardo mu kaže da osim fizičke sličnosti nemaju ništa zajedničko. Marikruz poziva Serafinu i kaže joj da je don Alehandro angažovao najbolje profesore, te da zbog učenja nema vremena da je obiđe. Devojka je pita da li joj je još u gostima pilot Oktavio, a ova joj odgovara da jeste i da se raspitivao za nju jer veruje da mu je ona žena. Marikruz joj otkriva istinu, da ju je Oktavio ponizio venčavši se sa njom samo da bi je ostavio. U tom trenutku u pansion ulazi Oktavio i zahteva od Serafine da mu dopusti da razgovara sa Marikriz.

27.Epizoda
Tobijas predlaze Alehandru da zaviri u kutiju koju je dobila Marikrus, jer ce mozda tako saznati zapravo ko je ona. Posto Alehandro ne namerava da to uradi, tobijas otvara kutiju i iz sadzaja njenih papira saznaje sokantnu istinu o Marikrusinom poreklu. Ona je zapravo Alehandrova izgubljena kcerka koju on godinama trazi. za to vreme Marikrus Alehandru isprica svoji zivotnu pricu i cinjenicu da ona ne zna ko joj je otac. Alehandro se tada ponudi da on njoj i soliti zameni oca i poomogne im. Oktavio govori Eduardu da bi zeleo da pronadje Marikrus i da joj kaze da mu je zao zbog svega sto se dogodilo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *