Neukrotivo srce od 89 do 93 epizode

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Neukrotivo srce od 89 do 93 epizode

By  | 

Neukrotivo srce od 89 do 91 epizodeNeukrotivo srce od 89 do 91 epizode

89 i 90 epizoda

Simona govori Esther da se priča da na tim zemljama ima bogastvo, ona joj odgovori da bi bila veoma tužna da je to istina, jer tada Narvaezovi ne bi imali ništa. Eusebiov brat blizanac se vraća da bi se osvetio zbog smrti svog brata, očajan je jer je porodica Narvaez prodala svoj ranč. Lucia se vrati na ranč da bi preuzela svoje stvari. Raiza savetuje Mariju Alejandru da se više ne sveti porodici Narvaez jer bi joj se sve to moglo vratiti. Lucia odlazi u kolibu po svoju rođaku da bi ona otišla sa njom, ali Jose Antonio je otera i kaže da njegova žena ne želi da ide. Marija Alejandra je veoma zabrinuta jer za kratko vreme svi su na ostvru Dorada saznali da prodaje svoj deo kazina.

 

91 i 92  epizoda

Simona priznaje Luciji da će se boriti za Octavijovu ljubav da on nikada ne ode od nje, ova joj savetuje da se čuva Maricruz. Doris vređa Mariju Alejandru i upozori je da što pre ode sa ostrva Dorada inače će je izbaciti, jer kao žena ništa ne vredi. Ljudi iz Realenga želi da izbace one koji žele da im otmu blago sa njihove zemlje. Teobaldo savetuje Karima da kupi akcije kazina od Marije Alejandre, ovaj pristaje. Simona govori Santi da će tražiti od Miguela podatke novih vlasnika ranča da bi ga kupila, ona joj kaže da će joj te zemlje doneti samo nesreću.

 

93 epizoda

Maricruz dolazi na hacijendu, Octavio je pita šta radi tu, ona mu odgovori da je ona nova vlasnica ranča, on ne može da poveruje u to što govori. Lucia je veoma zabrinuta jer joj se učinilo da je videla Eusebia, iako je to bio njegov brat blizanac. Octavio govori Maricruz da misli da ga ona prati, govori joj da čim se razvedu on će se venčati sa Simonom Irazabal. Sveštenik govori Esther da veruje u Boga jer je polako počela da gubi nadu i volju. Jose Antonio traži Simonu da bi dao otkaz, govori joj da će se vratiti da radi na ranču Narvaez sada kada je nova vlasnica stigla. Octavio govori Maricruz da će sa Simonom imati mnogo dece koju mu niko neće otet, ona se naljuti, pokuša da ga udari i kaže mu da nikada neće imati dece ni sa kim.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno