Nevesta sa ožiljkom 13 i 14 epizoda - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom 13 i 14 epizoda

By  | 

Nevesta sa ožiljkom 13 i 14 epizoda
Ranmver je zapanjen. Svi su ljuti. Bhanavar mu kaže da je slomio njegovu veru.Ranver pokušava da objasni da kada se zaljubio u Rukmini nije znao ko je ona.Bhanvar ne želi da ga sluša i preti mu da ako ne prekine sa njom, prekinuće odnose sa celom porodicom.Ranver je slomljen.

Ambika i njena svekrva dolaze u mesto kod Rukmini za predlog braka Rasal i Vikrama.Svi se slažu, ali Madan kaže da je Rukmini još uvek neudata i kako onda da uidaje mladju Rasal.Dhapu predlaže Vidhursa za Rukmini, ali se Madan naljuti jer je on duplo stariji od njegove kćerke.

Ranvir traži dozvolu da se vidi bar još jednom sa Rukmini da prekine taj odnos kako ona ne bi gajila lažne nade.Ranvir odlazi u Rukminu kuću i prekida sa njom. Rukmini je slomljena, plače i trči u kuću. Gheesu ga pita da li je došao da naruči još idola.Ranver kaže da nije i da ih više neće uzimati jer ide daleko odavde. Rukmini čuje sve i plače, Ranver tužan odlazi.

Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site