Nevesta sa ožiljkom od 143 do 146 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 143 do 146 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 143 do 146 epizode

Sadrzaji prethodnih 10 epizoda nedostupni.
143 Epizoda
Rasal ima žuticu i saznajemo da bolest može naškoditi nerođenom detetu. Rukmini se moli i obavezuje se da posti dok Rasal ne ozdravi. Chanchal i Sumer su srećni kada saznaju da je Rasal bolesna. Deep Singh je zabrinut da su Padmine optužbe o njegovoj neplodnosti istinite. Rasal dolazi svesti i Ranvir obećava da više nikada neće biti ljut na nju. Yash kaže Rukmini da će sonografija dati rezultate o stanju Rasalinog deteta. Rukmini se jako brine za Rasal i Ranvir to vidi. Ashova osećanja prema Rukmini se još produbljuju kada je vidi. Ranvir je ljubomoran svaki put kada vidi Asha sa Rukmini. Rasalina groznica je prošla. Rukmini se onesvesti i Ash je zabrinuto uzme u naručje.

144 Epizoda

Rukmini se onesvesti u bolnici i Ranvir je ljut na nju. Ashu i Ranvir se posvađaju zbog Rukmini. Momal se pita da li možda greši oko pravog karaktera Mohitovih roditelja. Ashu GOVORI Rasal da je Rukmini radi nje postila i molila se. Ranvir i Chanchal su iznenađeni kada to čuju. Rasal je puštena iz bolnice. Ranvir je besan kada vidi Rukmini da razgovara sa Ashuom.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site