Nevesta sa ožiljkom od 153 do 156 epizode,Ranvir siluje Rukmini! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 153 do 156 epizode,Ranvir siluje Rukmini!

By  | 

Ranvir siluje Rukmini!

153 Epiyoda

Rukmi se vratila u haveli i pomiri se sa Rasal. Ranvir je besan jer je Rukmi u Haveli i viče na nju da odlazi. Rasal preti Ranviru da ako Rukmi ode iz Havelija i ona će učiniti isto. Ranvir i Rasal imju veliku raspravu oko Rukmi i Deep prisluškuje. Deep, Sumer i Chanchal su sre’ni jer Rasal i Ranvir imaju nesuglasice i kuju novi plan protiv Rukmini. Ranvir je besan kada vidi Ashua i Rukmini kako razgovaraju. Optužuje Rukmi da ima aferu sa Ashuom u trenutku kada ovaj ulazi u sobu.

154 Epiyoda
Ranvir i Ashu se mnogo svađaju zbog Rukmini i svađa prerasta u fizički obračun. Kamal i Bhanvar Singh su šokirani kada to vide i Bhanvar ih razdvaja. Dadi kaže Ashuu da prestane dolaziti u haveli dok se Ranvir ne smiri. Rasal je zabrinuta kada vidi da je Rukmi povređena. Deep, Sumer i Chanchal planiraju dalje akcije protiv nje. Dadi kaže da je planirala molitvu za mir u porodici i da svi moraju biti prisutni. Deep odlazi u bar i dovodi Ranvira na molitvu, ali ga još više huška protiv Rukmini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


155 Epizoda
Rukmi je zauzeta kućnim poslovima kada Ranvir pijan dođe kući. Ona ga nađe bespomoćnog na podu kako leži. Rukmini mu pokušava pomoći, ali on iznenada postane nasilan i počne daviti Rukmini. Rukmini ga pokuša zaustaviti, ali ne uspeva. Kada je Rukmini skoro izdahnula, Ranviru u sećanju se pojave vremena kada je bio zaljubljen u Rukmini. Izgubi prisebnost i siluje je. Neko to sve gleda.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site