Nevesta sa ožiljkom od 157 do 160 epizoda - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 157 do 160 epizoda

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 157 do 160 epizoda
157 Epizoda

Rasal kaže da zna da se ona (Rukmini) povredila na staklo koje je Ranvir razbio. Kaže kako je Ranvir obećao da više neće piti. Mohit upozorava svoju majku da se ne ponaša loše prema Momal. Archana planira da izbaci Momal iz kuće. Archana optužuje Momal da truje njihovu hranu. Mohit odlučuje napustiti kuću svojih pohlepnih roditelja. Ashu zove Rukmi da razgovara i saznaje za njenu povredu. Neko nazove Rukmi i kaže joj da zna šta se dogodilo između nje i Ranvira.

158 Epizoda

Rukmini je zabrinuta zbog toga ko je video šta se dogodilo izmedju nje i Ranvira, jer nikoga nije bilo u kući. Archana ne želi da Mohit ode. Pokušava ga zaustaviti, ali on napušta kuću. Misteriozni čovek opet zove Rukmi i preti joj. Kaže joj da će je opet zvati u 7 sati. Preti joj da ukoliko bude oklevala da se javi, svima će otkriti šta se desilo. Rukmini celi dan provodi u isčekivanju poziva. Rasal je u blizini kada misteriozni čovek zove ponovo. Rukmini laže Rasal da zove otac. Rasal želi razgovarati sa njim.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site