Nevesta sa ožiljkom od 293 do 296 epizode,Ranvir želi da oženi Rukmi! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 293 do 296 epizode,Ranvir želi da oženi Rukmi!

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 293 do 296 epizode

293. epizoda

Rasal upozorava Rukmi da je trenutna situacija samo splet okolnosti i da ne treba je zameniti za stvarnost. Rukmi je povređena kada vidi Rasalinu mržnju i obećava joj da će vratiti njenu sreću. Prema Chanchalinom savetu, Dhapu pokušava zastrašiti Rukmi i izbaciti je iz haveli, ali je Rukmi odlučna i ne ide nigde. Rasal slaže Ranvirovu garderobu. Po povratku od doktora, Ranvir ide naći Rukmi. Odlazi u sobu i uznemiri se kada vidi odeću koja je kupljena. Odmah prepoznaje da Rukmi nije kupila tu garderobu. Kada sazna da je to uradila Rasal, traži da se kloni od njega i njegovog života. Kada je Dhapu objasnila Ranviru da Rukmi ne može ići na pijacu i kupovati stvari za njega jer će to izazvati pitanja i sumnju, on odlučuje oženiti Rukmi.

294. epizoda
Ranvir je odlučan da oženi Rukmi. Kada zapreti da će napustiti haveli sa njom, svi pristanu na venčanje. Kada Madan Singh i Rukmi pokušaju razgovarati sa Rasal, ona vrisne iz sve snage i traži da odu. Ranvir nije zadovoljan Rasalinim ponašanjem. Dhapu pita Madana Singha šta hoće da kaže Rasal, ali joj on ne govori jer nije siguran da Dhapu može podneti istinu. Dhapu preti Madanu Singhu da će reći Ranviru istinu o njegovom odnosu sa Rasal ako ne zaustavi venčanje. On ga pokušava odložiti, ali je Ranvir odlučan da se ženi. Rasal uceni Rukmi da mora odbiti Ranvirovu bračnu ponudu ako želi da je sestra sasluša.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


295. epizodaRasal smatra da joj je Rukmi namerno otela Ranvira. Rasal se razboli. Rukmi traži od Dadi pomoć da odloži venčanje. Dadi misli da Rukmi radi sve ovo da bi zadovoljila svoju pohlepu. Rasal sumnja da Ranvir neće povratiti pamćenje za 45 dana. Dhapu kaže Rasal da se prema Rukmi ponaša lepo kada je pred Ranvirom i da im pomogne u pripremama za venčanje kako bi osvojila Ranvirovo srce. Rasal se izvinjava Rukmi i Ranviru. Ipak, pojašnjava Rukmi da joj nije oprostila i da nikada neće.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site