Nevesta sa ožiljkom od 315 do 318 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 315 do 318 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 315 do 318 epizode
315 epizoda

Rukmi je srećna. Oblači se i napušta sobu. Rasal ulazi u njenu sobu i shvata da su Ranvir i Rukmi proveli noć zajedno. Kad Rukmi ponovo uđe u sobu Rasal pobegne. Rukmi govori Rasal kako je Ranvir spreman da i nju prihvati kao ženu. Ali Rasal želi da bude jedina Ranvirova žena. Rasal govori Rukmi da je ona druga žena njenog muža. Rasal i Rukmi su rastrgane ovom promenom u njihovoj vezi. Rasal je odlučna da napusti haveli. Kada je Dhapu zaustavi, Rasal okrivi Dhapu da je upropastila njen život jer je promenila pismo koja je pisala Rukmi za Ranvira pre braka. Rasal se seti vremena kad ju je Rukmi ubedila da ih Madan Singh obe voli jednako. Kad Madan Singh uđe u sobu da razgovara sa Rasal ona ga optuži da Rukmi voli više od nje.

316 epizoda
Madan Singh zahtieva od Rasal da ostane i prihvati sve, ali ona to odbija. Rukmi je uznemirena zbog Rasal. Traži od Ranvira da je zaustavi. Ranvir pokušava zaustaviti Rasal, ali bez uspeha. Rasal dokumenta o vlasništvu imanja daje Bhanvaru. Rasal govori Bhanvaru da odlazi iz haveli. Rasal govori Ghisuu da je Rukmi njegova polusestra. Ghisu dolazi kod Rukmi i ona ga teši. Rukmi govori Ranviru da na bilo koji način zaustavi Rasal. Rasal je pred odlaskom. Ranvir dolazi, stavlja joj na čelo vermilion i traži od nje da ostane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


317 epizoda
Ranvir stavlja na Rasalino čelo vermilion i govori kako ona ima jednaka prava. Rasal ostaje. Ranvir govori Madanu Singhu da su obe, Rasal i Rukmi, njegove žene. Ranvir traži od Madana Singha da ostane kod njih dok se sve ne sredi. Dhapu odlazi do Chanchal ne bi li ona pomogla Rasal. I Dhapu želi ostati u haveli zajedno sa Madanom Singhom. Ali Ranvir traži od nje da se vrati u selo. Momal saoseća sa Rasal. Kamal ohrabruje Rasal. Rukmi je zabrinuta zbog situacije i nesrećna je zbog Rasal. Rasal govori Rukmi kako će jednog dana dobiti Ranvira nazad.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site