Nevesta sa ožiljkom od 319 do 322 epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 319 do 322 epizode

By  | 

322. epizoda

Rukmi žuri da proveri kako je Ranvir. Nakon što on zaspi, Rukmi odlazi kod Rasal da joj se izvini. Nađe sestru kako spava, te ugasi svetlo, ali na izlasku je nešto saplete i pri padu udari glavom u stolicu. Rasal se probudi kada Rukmi krvava napušta sobu. Rasal okleva, ali ipak kreće za Rukmi i nalazi je onesveštenu. Rasal se pobrine za Rukmi i smesti je u krevet. Sledeći dan, kada se Sumer probudi, nađe krvav pod. Kada dođe do sobe u kojoj Rukmi leži, dođe do zaključka da je Rasal povredila Rukmi. Sumer i Deep bude Ranvira i govore mu priču koju su izmislili. Ranvir odjuri da vidi Rukmi i besan napada Rasal da je ona napala Rukmi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site