Nevesta sa ožiljkom od 345 do 348 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 345 do 348 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 345 do 348 epizode
345. epizoda

Ranvir se obraća Dhapu sa nadom da će je ubediti u Rasalin i Vikramov brak, kako bi ona mogla uticati na Rasal. Kasturi uvredi Deepa i traži od Sumera da je prestane posećivati. Rukmi nekako uspe nagovoriti Rasal da jede. Dhapu se ne slaže sa Ranvirovim predlogom. Zapravo mu preti da će izvesti njegovu porodicu pred sud ako se razvede od Rasal.

346. epiyoda
Ranvir pokušava na različite načine da nagovori Dhapu da pristane na Rasalin i Vikramov brak. Kada Deep nazove Ranvira da pita gde je, Ranvir laže da je Dhapu bolesna. Sumer i Deep imaju svoje sumnje. Ranvir obeća da će Vikramu i Rasal dati veliki deo svog imetka samo da bi nagovorio Dhapu. Cela porodica se vraća u Haveli i pita Rukmi gde je Ranvir.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!