Nevesta sa ožiljkom od 353 do 356 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 353 do 356 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 353 do 356 epizode
353.epizoda

U razgovoru sa Vikramovom snajom Kamal, Rasal shvata da su svi oni počinili greh jer su razdvojili nju i Vikrama. Svi ukućani su zbunjeni. Bhanvar Singh očajnički pokušava naći način da zaustavi Vikramovo i Rasalino venčanje. Deep je jako razočaran svojim ocem i ovog puta ima veliki plan.

354. epizoda
Po Deepovim instrukcijama, Sumer provocira Bhanvara Singha da ubije Vikrama. Vikram traži od Ranvira da dođe uveče njegovoj kući ali Ranvir to odbija. Bhanvar Singh dolazi do Vikramove kuće i uperi pištolj u Vikrama. Bhanvara Singha uhapse.

355. epizoda
Bhanvar Singh puca na Vikrama, ali Vikram nekako uspe ostati nepovređen. Dadi traži od Rasal da se ne udaje za Vikrama. Momal smatra da je taj Dadin (bakin) zahtev rezultat njenih sebičnih motiva. Bhanvar Singh se sprema da ponovo puca iz pištolja, ali tad policija dođe i uhapsi ga. Vikramova snaja svedoči protiv Bhanvara Singha. Međutim, Vikram traži od policajca da ne sačuva njeno svedočenje.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site