Nevesta sa ožiljkom od 408 do 410 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 408 do 410 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 408 do 410 epizode
408. epizoda

Ranvir se jako naljuti kada vidi Deepa na dečijem odeljenju kako drži negovo dete. Deep kaže da su ga poneli očinski nagoni i da je samo ušao da vidi dete. Deep uspeva još jednom zadobiti Ranvirovo poverenje. Kod kuće se Rukmi suočava sa Deepom i preti mu sa snimkom na kojem se vidi kako on odvrće šarafe sa ljuljaške. Rukmi ne samo da ga upozorava da se drži podalje od deteta, već traži od njega i da zaštiti dete, jer ako mu se nešto desi,ona (Rukmi) će ga svima razotkriti.

Rasal se vraća sa detetom i toplo su dočekani. Kako vreme prolazi, Govind odrasta kao miljenik svih u haveliju. Kako se bliži Govindin 4. rođendan, Rukmi predlaže Ranviru da pozovu Rasal i Vikrama na proslavu. Rasal je prestrašena jer će sina videti nakon toliko vremena, ali se ne može zaustaviti da ne ode. Vikram je zaustavlja i govori da ne mogu ići.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site