Nevesta sa ožiljkom od 418 do 420 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 418 do 420 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 418 do 420 epizode
418 epizoda

Deep planira gurnuti Govindu niz stepenice, ali se pojavi Ranvir koji spasi Govindu i sam padne niz stepenice. Ranvir je opet na istom mestu povredio glavu. Doktor savetuje mirovanje i kaže da postoji mogućnost da Ranvir povrati pamćenje. Ta mogućnost unosi nemir između Deepa, Chanchal i Sumera, koji smišljaju najgori plan do sada: da daju Ranviru injekciju sa otrovom i ubiju ga.Rukmi stražari nad Ranvirom. Uz Chanchalinu pomoć, Deep je namami izvan sobe. Rukmi uhvati Deepa u trenutku kada je hteo dati Ranviru injekciju.

419 epizoda

Rukmi traži od Bhanvara da pita doktora za injekciju. Kada dobije odgovor koji ide u prilog Deepu, svi traže od Rukmi da vrati injekciju kako bi je dali Ranviru. Kada Rukmi ne pristane, pojavljuje se iznenada Ranvir koji je ošamari i staje na Deepovu stranu. Ranvir odlučuje svo bogatstvo nazvati po Deepu, umesto Govindi. To Deepa, Chanchal i Sumera učini srećnima i odlučuju prekinuti krvoproliće. Kada Rukmi zatraži od Ranvira da ostane u haveli kao služavka, on joj kaže da nema potrebe za tolikom žrtvom.


420 epizoda

Ranvir je povratio pamćenje, ali nikome ne govori osim Rukmi. Odlučuje sačekati da Deep prizna svoje zločine, umesto da ga optužuje. Kako bi se rešila Govinde, Chanchal predlaže da ga uzme Rasal koja će se o njemu najbolje brinuti. Kada Rasal dođe u haveli sa Madanom Singhom, on viče na Rukmi, ali kasnije Rasal shvati da je to samo bila gluma.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site