Nevesta sa ožiljkom od 421 do 423 epizode,Nevesta sa ožiljkom kraj serije! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 421 do 423 epizode,Nevesta sa ožiljkom kraj serije!

By  | 

Nevesta sa ožiljkom kraj serije!
421 epizoda
Rasal krivi Rukmi za svoju udaljenost od Govinde. Ranvir sazna da Rukmi pije tablete za kontracepciju godinama. Ranvir kaže Deepu da je sanjao kako se njih dvojica svađaju oko nečega. To uplaši Deepa.

422 epizoda

Ranvir plaši Deepa sa još jednom svojom noćnom morom. Ranvir je šokiran kada sazna da je i Chanchal u zaveri sa Deepom i Sumerom. Ranvir još više uplaši Deepa kada mu kaže da se polako priseća prošlosti. Ranvir odlučuje ostati sa Govindom za rođendan, dok ostatak porodice ide u hram na molitvu. Ranvir pita Deepa da ostane s njim.

423 epizoda
Deep Ranviru priznaje svoje zločine i sprema se ubiti ga kada se Bhanvar Singh i ostali vrate. Bhanvar Singh puca na Deepa i ubije ga. Chanchal izgubi razum. Sumer završava u zatvoru, kao i Bhanvar Singh. Ranvir obećava da će dobiti pravdu za Bhanvara. Dhapu prihvata Rukmi kao kćerku. Rasal i Rukmi prevazilaze svoju udaljenost.

Ukoliko ste nešto propustili pročitajte Sve epizode neveste sa ožiljkom

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site