Nevesta sa oziljkom od 55 do 57 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa oziljkom od 55 do 57 epizode

By  | 

Nevesta sa oziljkom od 55 do 57 epizode

55 Eppizoda

Rasal sprečva Rukmini da skoči u bunar i izvinjava joj se.One se zajedno vraćaju kući i govore porodici da je Rasal spremna za brak.Svi su srećni, a njena majka najviše.Ranvir razmišlja o svemu što su mu pričali i da treba da pristane na brak sa Rasal da bi povredio Rukmini.Rasal govori Vikramu da se udaje i on nije srećan zbog toga, ali kad mu se ona zaklinje u svoju ljubav on joj kaže da će je bog jednog dana vratiti njemu.Porodice su saglasne da se brak sklopi i dogovaraju se da to bude van sela.Rasal i Rukmi se prisećaju svojih ljubavi i u isto vreme se Rasal i Ranbir pripremaju za brak.

56 Epizoda

Deep mašta o Rasal. Njega prekida Padma.On želi da je ošamari, ali ga ona upozori da je ne dotiče svojim prljavim rukama.Rasal i Ranvir se venčavaju u hramu,ali nakon Bhanwarovog obećanja da će pustiti Rasal da se vrati kući kad god seljani žele da je vide.Sumer blagosilja Rasal i govori joj da će ona doneti radost u njihovoj porodici, a to se nije dogodilo ranije.Rasal dolayi kao mlada, a Rukmini ostaje kao sluga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site