Nevesta sa ožiljkom – od 76. do 80. epizode

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom – od 76. do 80. epizode

By  | 

76: Rukmi za vreme priprema Holija, dok svi traže (od Boga) nešto, ona traži da Rasal i Ranvir budu zajedno i da porodica bude srećna zauvek. Rasal kaže Ranviru da je on jedini odgovoran za sreću njene sestre, neka uradi nešto. Ranvir kaže da ako se neko približava nekome i ako je neko drugi ljubomoran zbog toga, onda mu je žao. Deep i mamasa (Deepov ujak verovatno) planiraju da ubiju Kakasu (CT-a, mislim da je to Komalin muž).

77. i 78.: Deep namešta da ubiju Kakasa i da to izgleda kao nesreća. Neki radnik priđe Kakasu i kaže mu da dođe u fabriku jer je tamo požar. Kakasov auto udari vozač kamiona, a neko ga gađa ciglom kroz prozor pa on umre na licu mesta. Rukmi je čula da Deep želi Kakasu mrtvog pa potrči da ispriča sve, ali se saplete o stepenice i padne. Kad svi počnu da se brinu za Kakasu, policija dođe i obavesti ih da je on poginuo u nesreći. Svi su šokirani. Rukmi kaže da to nije bila nesreća već da je Deep uradio to. Niko joj ne veruje i svi je okrivljuju. Rasal kaže da njena sestra nikad ne laže. Ranvir kaže Deepu da se zakune u njegovu majku i Deep to i učini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


79. i 80.: Madan natera Rukmi da traži oproštaj. Rasal se suočava sa Deepom i kaže da zna da je on sposoban da uradi to i da njena sestra ne laže. Komal ne plače niti progovara.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site