Nevinost 6. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Nevinost - Masumiyet

Nevinost 6. epizoda!

By  | 

Nevinost 6. epizoda!

Elino sećanje na trudnoću šokira sve. Ilker je prinuđen da prihvati brutalnost koju je potpisao, dok Hale plašeći se, još jednom stoji uz svog sina.

Kako Timurove slabosti postaju Halino najveće oružje, konopac između Haruna i Bahar se kida. Cilj Haruna koji je uspeo da spasi svoju ćerku od porodice Ilgaz, sada je da je ubedi na razvod.

Šokantni razvod Ilker i Irem će odjeknuti, ali Baharina najveća noćna mora će se ponovo otvoriti. Ne mogavši da podnese bol zbog razvoda, Irem još jednom puca na Elu i Ilkera. Uprkos onome što je preživela, Ela je odlučila da nastavi sa svojim životom, ali najteži udarac prima sa mesta koje nikad nije očekivala. Dok se Ela suočava sa činjenicom da njen život neće biti isti, Ilker se počinje suovavati sa tamom u svom umu.

Sve epizode serije Nevinost

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno