Nevinost 7. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Nevinost - Masumiyet

Nevinost 7. epizoda!

By  | 

Nevinost 7. epizoda!

 

Hale, Harun i Bahar imaju planove za vlastite ciljeve, dok je Irem sada pod potpunom kontrolom Haruna. Dok je Timur pod potpunom kontrolom od strane Banu, on postaje Halino najveće oružje protiv Bahar. 

Bahar juri svoju ćerku koja je otišla od kuće, nesvesna igre koja se igra oko nje. Ona shvata gde je Ela i kreće u akciju. S druge strane, Ela se sreće sa Ilkerom u staroj vikendici gde se sklonila u neočekivanom trenutku. Sukobljavanje između njih dvoje, Elu ponovo poremeti. Baharin korak menja tok sukoba.

 Irem ponovo juri za Ilkerom, dok Ilker juri za Elom. Irem je opet u fazi razmišljanja nakon sugestija od strane Hale, ali odgovor na neka pitanja može dobiti samo od Ele. Iako na prvi pogled deluje da na frontu Ilgazovih sve ide dobro, Harun čini korak koji će poremetiti ravnotežu.

 

Sve epizode serije Nevinost

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno