Neželjene 2- 38. ep.-Yuvraj će se osvetiti Anu i zbog Ranteja!

Indijske Serije

Neželjene 2- 38. ep.-Yuvraj će se osvetiti Anu i zbog Ranteja!

By  | 

Neželjene 2- 38. ep.-Yuvraj će se osvetiti Anu i zbog Ranteja!

Jhunki ubedjuje Amadji da vreme leči sve i da će se Anu vremenom razljutiti.Amadji je zabrinuta jer je prošlo 4 sata odkako je Anu ušla u Balwantovu kuću i kaže da gubi polako strpljenje.Yuvraj vidi da Anu stoji, pa je pita da li će stajati cele noći i paziti njegove mrtve roditelje.Yuvraj joj kaže da je vreme za osvetu i da će sada Amadjina unuka trpeti bol.

Mira dolazi u Aninu sobu i ljutito joj kaže da se sapremi.Ona zatvara vrata i razmišlja da su je sigurno svi čuli.Mira zatvara vrata i vadi komadiće stakla iz Aninih stopala.Anu je pita kako su Yuvrajevi roditelji umrli.Mira kaže da je sve počelo kad je rodjena Yuvrajeva sestra.Prikazan je flešbek.Yuvraj se iograo sa svojom sestrom Pari.Balwant je došao trčeći i kaže da Amadji dolazi sa svojim ljudima da uzme Pari.Yuvrajev otac je moli da mu ostavi kćerku.Amadji govori ljudima da uzmu devojčicu.Amadji ubija devojčicinog oca, majku i uzima Pari da je ubije.Yuvraj je gledao ubistva svojim očima.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!