Neželjena snaha - Elvan i Kudret se vjenčaju - KRAJ SERIJE

Sen Benimsin - Neželjena snaha

Neželjena snaha – 13. epizoda – Elvan i Kudret se vjenčaju, pojavi se Šebnem – KRAJ SERIJE!

By  | 

Neželjena snaha – Elvan i Kudret se vjenčaju – KRAJ SERIJE

13: Jemnilmez porodica je šokirana kada sazna da je Elvan vlasnik imanja. Žena koja je uvijek bila očajna i koja ih je molima da je puste je nestala i zamjenila je gđa. Elvan.
Elvan koja pokušaava da se pokaže kao njihov prijatelj govori im da mogu ostati na imanja dok im se finansijska sitacija ne popravi. Ali porodica ima svoj ponos i odbije da ostane na imanju, planiraju da se odsele što prije moguće. Edžer i Nagme pokušavaju da održe porodicu na okupu, saznaju da je Lale kćerka Edžera i Elvan. Edžer je zapanjem.

Odlučuje da kaže istinu Elvan u vezi Lale, na nagovor Nagme. Elvan i Kudret se vjenčaju. Ipak na njihovom vjenčanju pojavljuje se Šebnem, u lošem stanju. Kada je Kudret upita ko joj je to uradio, ona odgovori da se ne sjeća. Policajac ga informiše da su je pronašli onesviješćenu i da se zbog traume ne sjeća dva zadnja dana. Elvan lakne. Tada dolaze Edžer i Nagme. Edžer kaže Elvan kako ima nešto važno da joj kaže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site