Neželjene 2- 100 ep.Anuška smiruje Kajal!

Indijske Serije

Neželjene 2- 100 ep.Anuška smiruje Kajal!

By  | 

Neželjene 2- 100 ep.Anuška smiruje Kajal!( 26.03.2018.)
Epiyoda počinje kako Dadi govori Anu da od kako se ona vratila njoj više nije potreban veštački kiseonik.Anuška kaže da je to dobra ideja I pomaže joj da ga skine.Dadi kaže da ona diše svojim plućima.Anuška kaže da je sigurna da joj to ne treba.Ona grli Dadi.Dadi je pita šta je to želela da joj kaže.Anu kaže da nije želela ništa I podseća je da ima slabo pamćenje.Dadi kaže da to baš nije tačno, seća se celog njenog detinjstva.One se šale I smeju…One čuju da neko plače I žure tamo.

Kajal plače jer joj je se lutka udavila. Kuldeep pokuša da je smiri.Anuška kaže da se lutka nije udavila, ona se kupa.Kuldeep uzima lutku da osuši.Na ga zaustavlja I kaže mu da koristi svileni peškir koji je poslala Kajalina majka.Kuldeep kaže da je to samo igračka.Ma se dloži, ali ga podseti da je Kajal njegova žena I da mora da se brine o njoj.On govori majci da mora na posao.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site