Neželjene 2- 115. ep.,Shaurya testira Anušku, Anuška reši da nađe Đuhi!

Indijske Serije

Neželjene 2- 115. ep.,Shaurya testira Anušku, Anuška reši da nađe Đuhi!

By  | 

16. 4. 2018. – Neželjene 2 – Shaurya testira Anušku, Anuška reši da nađe Đuhi!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Rađo, koja kaže Panditu (svešteniku) da jede. Malhari i Inder su se venčali i svi rituali su obavljeni. Ranteđ je uhapšen. Pandit (Sveštenik) kaže da kasni i mora sa ide. Malhari kaže Inderu da je učinio pravu stvar da pošalje Ranteđa u zatvor, hvali ga i zagrli. Inder se nasmeši i govori da mu je odgovornost da misli o njenoj i njihovoj sreći i budućnosti. Sevak donosi svešteniku vode. Sveštenik je popije i obeća Malhari da nikome neće za ovo reći. On se okrene da ode, ali se onda hvata za vrat i pada na zemlju. Inder se smeška i prosipa vodu na pod: ,,Otrov… Popio je otrov.”

Rađo, Dušijant i Teđ su u šoku. Malhari pita Indera što ga je ubio. Inder se mirno nasmeje i odgovara: ,,Bilo je potrebno da učinim to. Obećavam da ću sve da promenim. Učiniću da ti, ženice moja draga, osvojiš ove izbore. Zajedno ćemo vladati ovim selom. Niko neće moći da stane na put našoj vlasti!”
Malhari se nasmeši i potvrdi. Oni odu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site