Neželjene 2-119. ep.,Anuška i Daramova žena, Komal Kriplani, sreću se!

Indijske Serije

Neželjene 2-119. ep.,Anuška i Daramova žena, Komal Kriplani, sreću se!

By  | 

20. 4. 2018. – Neželjene 2 – Anuška i Daramova žena, Komal Kriplani, sreću se!

Prevod: Maya. 😀

Epizoda kreće sa Amrišovim ljudima koji kidnapuju Tai Aju. Shaurya i Anu nisu videli to i prošli su ulicom (cestom) pored. Ranteđ vidi ožiljke na Đuhinom vratu i pita je znatiželjno šta je to. Đuhi ćuti i uplašeno posmatra Indera. Ranteđ zahteva odgovor, uporan je. Inder odgovara umesto Đuhi: ,,Lepo je videti da si dobar i da se brineš za svoju mlađu sestru. Đuhi je jako nespretna devojka i pala je juče u kupatilu. Tako se tu povredila. Zato… ne brini se. Sve je OK.”

On posmatra Đuhi i smeška se. Ranteđ sve vreme gleda kako se Đuhi i Inder čudno gledaju, pa zaključi u sebi: ,,Ovde nešto ne valja. Ovo nije odnos oca i kćerke… Da nije… Moram da otkrijem. Moram da otkrijem to što pre i da razotkrijem ovog Indera pred svima!”

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!