Neželjene 2- 121. ep.,Komal otkriva Anuški istinu o Šagun i Amrišu, kao i njihove planove!

Indijske Serije

Neželjene 2- 121. ep.,Komal otkriva Anuški istinu o Šagun i Amrišu, kao i njihove planove!

By  | 

25. 4. 2018. – Neželjene 2 – Komal otkriva Anuški istinu o Šagun i Amrišu, kao i njihove planove!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće tamo gde se jučerašnja završila. Shaurya hvata Anušku za ruku i kaže joj da je dosta žmurki, sada su tu samo on i ona (jedini). Anuška ga posmatra i ćuti… On pleše s njom i privuče je na svoje grudi. On se onda spušta na kolena i zaprosi je, daje joj prsten. Anuška je zapanjena i povuče se unatrag. On je gleda i pita šta je bilo, zar ga ne voli. Anuška skida narukvice sa ruku, gasi fen i kaže mu da ustane. Ona se onda malo umiri i objašnjava mu da još nisu spremni za to, ne znaju šta donosi brak. Shaurya doda da je potpuno spreman, puno je voli i problem je samo u njoj sada. Ona ga pita KO JE ON, lik koji stalno upada u probleme i želi da se stara (brine) o njoj lepo sada. On joj drži ruku, garantuje joj sigurnost i sreću. Više neće da se bori zbog nje – puno je voli i ceni, oduvek je. Anuška mu vraća narukvice i ode odatle iznervirano. On je začuđen i misli o svemu… Tužan je.

U Virpuru,
Inder ulazi u Đuhinu sobu i zatvara vrata besno. Đuhi ustaje s poda i pravda se: ,,Tata, nije moja greška. Ništa ne znam… Ranteđ me je samo branio. On je…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!