Neželjene 2-122. ep.,Shaurya zaprosi Anušku, Anuška ga zagrli!

Indijske Serije

Neželjene 2-122. ep.,Shaurya zaprosi Anušku, Anuška ga zagrli!

By  | 

26. 4. 2018. – Neželjene 2 – Shaurya zaprosi Anušku, Anuška ga zagrli!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Komal, koja se sreće sa Anuškom i sve joj ispriča. Anuška je u šoku kada čuje da je Šagun zla i onda povezuje sve. Komal: ,,Razmisli. Zbog čega je Šagun toliko insistirala da potpišeš te imovinske papire? Plan joj je bio da ih ti potpišeš i da te ona izbaci iz kuće ili da te ubije. Čim potpišeš to, reši će te se. Takođe, cilj joj je da ima novac i da zavlada kućom. Ona želi da izbaci Dadi napolje ili da je ubije. Amriš u tome sarađuje s njom. Oni su zli, Anu…”

Anuška plače: ,,Oni… Zvali su me ranije ‘Laado’ (slatkiš). Tako su pazili o meni i…”
Komal je zagrli i teši: ,,Nije tvoja greška. Ispala si naivna i poverovala im. Uspeli su da te nasamare. Dobro je da sam prosula čaj po onim papirima, inače…”

Anuška se seća Juvrađa, Malhari i svega i govori kroz suze: ,,Naučila sam lekciju iz Virpura. Nikome ne treba verovati slepo. Pa čak ni svojoj rođenoj baki! Ja sam tako naivna i glupa. Ponavljam uporno istu grešku. Zamalo što nisam umrla u Virpuru zato, a sada opet…”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site