Neželjene 2-122. ep.,Shaurya zaprosi Anušku, Anuška ga zagrli!

Indijske Serije

Neželjene 2-122. ep.,Shaurya zaprosi Anušku, Anuška ga zagrli!

By  | 

26. 4. 2018. – Neželjene 2 – Shaurya zaprosi Anušku, Anuška ga zagrli!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Komal, koja se sreće sa Anuškom i sve joj ispriča. Anuška je u šoku kada čuje da je Šagun zla i onda povezuje sve. Komal: ,,Razmisli. Zbog čega je Šagun toliko insistirala da potpišeš te imovinske papire? Plan joj je bio da ih ti potpišeš i da te ona izbaci iz kuće ili da te ubije. Čim potpišeš to, reši će te se. Takođe, cilj joj je da ima novac i da zavlada kućom. Ona želi da izbaci Dadi napolje ili da je ubije. Amriš u tome sarađuje s njom. Oni su zli, Anu…”

Anuška plače: ,,Oni… Zvali su me ranije ‘Laado’ (slatkiš). Tako su pazili o meni i…”
Komal je zagrli i teši: ,,Nije tvoja greška. Ispala si naivna i poverovala im. Uspeli su da te nasamare. Dobro je da sam prosula čaj po onim papirima, inače…”

Anuška se seća Juvrađa, Malhari i svega i govori kroz suze: ,,Naučila sam lekciju iz Virpura. Nikome ne treba verovati slepo. Pa čak ni svojoj rođenoj baki! Ja sam tako naivna i glupa. Ponavljam uporno istu grešku. Zamalo što nisam umrla u Virpuru zato, a sada opet…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!