Neželjene 2-126. ep.,Šagun pokuša da ubije Anušku i Šorju, Šorja saznaje da Anuška nije njegova Đuhi!

Indijske Serije

Neželjene 2-126. ep.,Šagun pokuša da ubije Anušku i Šorju, Šorja saznaje da Anuška nije njegova Đuhi!

By  | 

3. 5. 2018. – Neželjene 2 – Šagun pokuša da ubije Anušku i Šorju, Šorja saznaje da Anuška nije njegova Đuhi!

Prevod: Maya. 🙂

– Juče:
Đuhi vidi da Ranteđ drži neku ženu zarobljenu u sobi i reši da joj nekako pomogne. Ne zna šta da učini i moli se Bogu za pomoć. Anuška i Shaurya su se verili! Shaurya (Šorja) je srećan i puno je voli i grli. Šagun traži od Anuške da potpiše papire imovine što Anuška na kraju i uradi. Šagun ima plan da se sada zauvek otarasi Anuške, a zatim i Dadi. Anuška je potpisala papire, ali to ne znači da je Šagun dobila Đuhino nasledstvo – ima plan.

– Prepričano:
Šagun misli da sada ima Đuhinu imovinu i više joj ne treba Anuška. Ona zato govori Amrišu da ubije i Anušku i Šorju. Amriš se složi i pokvari kočnice na Šorjinom vozilu. Šorja i Anuška se voze i pričaju… Anuška želi da mu kaže istinu o sebi, ali baš tada Šorja primeti da mu kočnice ne rade i oni dožive saobraćajnu nesreću. Odvedeni su u bolnicu od strane nekih prolaznika. Šorja se budi i vidi da je ona bez svesti. Zapanjen je i reši da joj donira krv. Baš tu nastaje problem.
Da li će Anuška preživeti i koji je to problem?

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site