Neželjene 2- 128. ep.,Ispostavlja se da je Dadi već znala istinu o Anuški, Anuška kaže to Šorji!

Indijske Serije

Neželjene 2- 128. ep.,Ispostavlja se da je Dadi već znala istinu o Anuški, Anuška kaže to Šorji!

By  | 

11. 5. 2018. – Neželjene 2 – Ispostavlja se da je Dadi već znala istinu o Anuški, Anuška kaže to Šorji!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Anuškom i Šorjom, koji dolaze u njegovu kuću. Šorja je ne želi gledati i u brzini je nazove pogrešno: ,,Đuhi…”

On onda shvata da je ona Anuška i ispravi se. Kaže da ga je ona prevarila i sva njegova ljubav i pažnja je za nju bila šala. Anuška mu pokazuje prsten i govori: ,,Ja sam Anuška, Šorja. Svesna sam da nisam Đuhi i da nikada to neću biti. Zato ću čuvati ovaj prsten za Đuhi… Probala sam da se odaljim od tebe, ali nisam baš u tome uspevala. Ti puno voliš Đuhi i suđeno vam je da budete zajedno. Čim nađemo Đuhi, ja ću joj dati ovaj prsten i otići ću odavde. Ljudi iz Virpura su me kamenovali i bacili sa litice, ali me je vera u Boga spasila. Šagun i Amriš su mi spasili život, ali samo iz svoje koristi. Danas su probali da nas ubiju. Dobro je što Kuldip makar sarađuje s nama. On će reći Šagun i Amrišu da smo mi mrtvi kako nas oni ne bi tražili.

Tražićemo Đuhi i naći ćemo je. Kunem se u to… Vratićemo Đuhi Dadi, vratićemo je u Čandigar i izbaciti Šagun i Amriša iz kuće. Kaznićemo zločince i to mi je cilj! Jedanput nisam uspela da pobedim i u toj bici sam izgubila mnoge (Đanvi, njena baka, Juvrađ…), ali ću se boriti opet za pravdu. I izboriću se ovog puta. Sada ću da pobedim. Pobediću i sigurna sam u to. Treba mi tvoja pomoć… Ne mogu sve ovo sama da učinim. Molim te, Šorja. Oprosti mi i udruži se sa mnom. Zarad Đuhi… Moramo da nađemo Đuhi i vratimo je kući.”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site