Neželjene 2-130. ep.,Anuška i Šorja dolaze u Virpur i traže Đuhi! Ranteđ tuče Miru!

Indijske Serije

Neželjene 2-130. ep.,Anuška i Šorja dolaze u Virpur i traže Đuhi! Ranteđ tuče Miru!

By  | 

18. 5. 2018. – Neželjene 2 – Anuška i Šorja dolaze u Virpur i traže Đuhi! Ranteđ tuče Miru!

Prevod: Maya.

Epizoda danas kreće sa Đuhi, koja vidi Ranteđa i pobegne odatle na vreme. Ranteđ ulazi u mračnu sobu, zaključava vrata i gleda Miru koja leži na podu (usta joj zavezana maramom). Ranteđ je hvata za ruku i diže gore smejući se zlobno. Mira sklapa ruke kao da ga moli za milost i plače… Ranteđ je steže za ruku i gurne na pod. Mira pada i udari se. Ranteđ je zatim hvata za ruku i odvodi u neku mračnu sobu (koja je deo te sobe), pa zatvara vrata i ponovo je baca na pod. Mira ga gleda, plače i pada na kolena… Ranteđ zavlači rukave, smeje se i krene da je šamara. On je udari glavom o zid. On zatim uzima štap (motiku) i kreće da je udara time… (nastavak ovog mučenja nije potrebno prevoditi – prim. prev.) Ranteđ se ponaša kao đavo i uživa dok tuče Miru. On se smeje i oseća se moćno dok to radi…


Ranteđ joj govori: ,,Sada mogu na nekome da se iživljavam. Vladam nad nekim… Žalim te. Otišla si od mene i sada ćeš skupo da platiš…”

S druge strane,
Anuška i Šorja izlaze iz džipa i dolaze kod Tai.
Ona sedi na kauču u modricama i ranama (Amrišovi ljudi su je oteli, isprebijali i zapretili joj da nikome ne govori ništa o Đuhi).

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site