Neželjene 2-27. epizoda-Anu i Yuvraj spašavaju Monu!

Indijske Serije

Neželjene 2-27. epizoda-Anu i Yuvraj spašavaju Monu!

By  | 

Neželjene 2-27. epizoda-Anu i Yuvraj spašavaju Monu!( 13.12.2017.)
Yuvraj ne želi da povede Anu, ali je ona uporna i kreće sa njim.Ranvir kaže Ranteju da su njihovi ljudi kindapovali Monu, ali da ih prati Yuvraj sa Djavninom sestrom.Rantej se čuje sa otmičarima i kaže im da izadju iz džipa i odvedu dečaka u džunglu.Yuvraj nalazi prazan džip i pita se gde su odveli dečaka, jer ima 3 puta.Anu mu pokaže omot od čokoladice.Yuvraj kaže da je Monu pametan dečko i da će pratiti taj put.Yuvraj kaže da će proći tajnim putem i da se on tu igrao sa braćom u detinjstvu.

Anu ne može da hoda zbog bolova u nogama, te je Yuvraj nosi.Ona mu se nakon nekog vremena zahvaljuje i kaže da sada može da ide.Kaže da čak ni prijatelj za nju ne bi učinio nešto tako.Ona mu kaže da je Dadi pogrešila što se onako ponašala.Yuvraj je podseća da je zbog Dadi našla Monu.Anu prizna da je Dadi posebna.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site