Neželjene 2-28. ep.-Monovi roditelji odbiju da pomognu Anu jer im je Ranvir pretio!

Indijske Serije

Neželjene 2-28. ep.-Monovi roditelji odbiju da pomognu Anu jer im je Ranvir pretio!

By  | 

Neželjene 2-28. ep.-Monovi roditelji odbiju da pomognu Anu jer im je Ranvir pretio!(14.12.2017.)
Monu jede poručenu hranu dok se Yuvraj i Anu raspravljaju.On im kaže da se raspravljaju kao njegovi roditelji.Yuvraj kaže da je trebao da im kaže da želi zabavu, on pušta muziku na telefon i igra sa Anu.Anu je emotivna i plače.Monu joj kaže da ne plače, jer je pojeo sve.Yuvraj je pita zašto plače.Anu kaže da kada je bila mala Dadi je igrala da bi usrećila Djavni i nju.Anu plakajući odlazi u sobu.Yuvraj pokušava da je oraspoloži i pita je da pozove Amadji.Anu mu kaže da Monu spava i pita ga da spava i on.

Anu zove Amadji.Amadji joj kaže da je ljuta na nju dok ne dodje kući.Anu kaže da imaju svedoka koji je video Djavni sa otmičarima.Amadji joj kaže da su i ona i svedok u opasnosti.Anu joj kaže da ne brine jer je i Yuvraj sa njima.Anu prekida poziv nakon što vidi da otmičari dolaze sa oružjem u rukama i budi Yuvraja.Anu i Yuvraj se kriju sa Monu iza kreveta.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site