Neželjene 2- 42. ep.-Yuvraj spasi Anušku od požara!

Indijske Serije

Neželjene 2- 42. ep.-Yuvraj spasi Anušku od požara!

By  | 

Neželjene 2- 42. ep.-Yuvraj spasi Anušku od požara!( 3.1.2018.)
Anu govori Miri da zna da je Yuvraj voli.Yuvraj dolazoi I nudi joj hranu.Anu odbija.Yuvraj je hrani.Mira i Komal se smeju.Yuvraj joj kaže da ako ne jede neće imati snage da igra pred gostima i pita je kako će izgledati ako ne odigra pred Amadji.Yuvraj kaže da ga je ona pitala, a on neće da joj odgovori da li treba da nosi te narukvice ili ne.Anu je napeta.

Yuvraj izvodi Anu i pita Balwanta gde je Amadji.Malhari kaže da ako Amadji ne dodje to je njena loša sreća, oni neće da propuste uživanje.Malhari joj kaže da igra, ali Yuvraj kaže da Anuška neće igrati dok Amadji ne dodje.Balwant se izvinjava gostima i kaže da će zabava kasnije biti zabavna.Anu kaže Yuvraju da je znala da će da je podrži.Yuvraj se smeje i kaže da je rekao da neće plesati sada, ali joj kaže da čuva dopbro narukvice jer će plesati pred Amadji.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site