Neželjene 2- 42. ep.-Yuvraj spasi Anušku od požara!

Indijske Serije

Neželjene 2- 42. ep.-Yuvraj spasi Anušku od požara!

By  | 

Neželjene 2- 42. ep.-Yuvraj spasi Anušku od požara!( 3.1.2018.)
Anu govori Miri da zna da je Yuvraj voli.Yuvraj dolazoi I nudi joj hranu.Anu odbija.Yuvraj je hrani.Mira i Komal se smeju.Yuvraj joj kaže da ako ne jede neće imati snage da igra pred gostima i pita je kako će izgledati ako ne odigra pred Amadji.Yuvraj kaže da ga je ona pitala, a on neće da joj odgovori da li treba da nosi te narukvice ili ne.Anu je napeta.

Yuvraj izvodi Anu i pita Balwanta gde je Amadji.Malhari kaže da ako Amadji ne dodje to je njena loša sreća, oni neće da propuste uživanje.Malhari joj kaže da igra, ali Yuvraj kaže da Anuška neće igrati dok Amadji ne dodje.Balwant se izvinjava gostima i kaže da će zabava kasnije biti zabavna.Anu kaže Yuvraju da je znala da će da je podrži.Yuvraj se smeje i kaže da je rekao da neće plesati sada, ali joj kaže da čuva dopbro narukvice jer će plesati pred Amadji.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!