Neželjene 2- 43. ep.-Malhari smišlja nove zle planove protiv Anu!

Indijske Serije

Neželjene 2- 43. ep.-Malhari smišlja nove zle planove protiv Anu!

By  | 

Neželjene 2- 43. ep.-Malhari smišlja nove zle planove protiv Anu!

Malhari kaže da će Anu danas plesati ili se ona neće zvati Rantajevom majkom.Anu dolazi bez sindura i manglasture.Rajo pita Malhari zašto tako Anu ide.Malhari kaže da ona ne poštuje bračne običaje.Anu kaže da ona zna značaj braka i zato nije stavila.Ona kaže da izmedju muža i žene treba da postoji ljubav, a njihov brak je za Yuvraja osveta, a za nju pokor.Malhari kaže da možda nije Yuvrajeva žena, ali njihova snaja jeste.Ostao je još jedan ritual.Anu kaže da je spremna.

Dolazi tatu majstor.Malhari im kaže da one imaju imena svojih muževa na ruci.Ona i Mira joj pokazuju ruke.Yuvraj pita šta ako bude želela to da ukloni.Anu kaže da je spremna.Malhari pošalje Yuvraja da ide.Tatu majstor završava tetovažu:“Moja Dadi je ubica.“Mira je napeta.Anu pokušava da obriše tetovažu.Malhari i Rajo se smeju.Anu odlazi u sobu i zamišlja kako joj Djavni traži da oprosti Amadji.
Nastavak nasledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!