Neželjene 2- 44. ep.-Yuvraj vredja Anu i upropasti njena jela!

Indijske Serije

Neželjene 2- 44. ep.-Yuvraj vredja Anu i upropasti njena jela!

By  | 

Neželjene 2- 44. ep.-Yuvraj vredja Anu i upropasti njena jela!( 5.1.2018.)

Malhari daje odmor svojim slugama nakon 17 godina.Oni su zabrinuti da li u nečemu nisu pogrešili.,Malhari im kaže da je danas prvi njihov slobodan dan i da će Anu raditi njihov posao.Amasdji se budi i oseća se pospano.Seća se svega i ljuta je na Saroju.

Anu priprema hranu, poseče se, ali nastavlja sa radom.Amadji traži od Saroje da joj otvori vrata, ali joj ova kaže samo ukoliko obeća da neće ići u haveli.Amadji obeća.Saroja otvori iizvini joj se.Yuvraj proverava hranu i kaže Anu da je spremila pre 1 sata.On joj kaže da je potrebna i salata.On joj kaže da odnese hranu u dnevnoj sobi.Anu odlazi i vidi da Balwant sa porodicom već ruča.

Yuvraj joj kaže da je znao da ona ne možeda pripremi hranu i da je zato poručio.Anu se seća kako je trošuio njeno vreme flertovaći sa njom..Yuvraj joj kaže da je zakasnila i baca hranu koju je ona spremila.Svi se smeju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!