Neželjene 2- 44. ep.-Yuvraj vredja Anu i upropasti njena jela!

Indijske Serije

Neželjene 2- 44. ep.-Yuvraj vredja Anu i upropasti njena jela!

By  | 

Neželjene 2- 44. ep.-Yuvraj vredja Anu i upropasti njena jela!( 5.1.2018.)

Malhari daje odmor svojim slugama nakon 17 godina.Oni su zabrinuti da li u nečemu nisu pogrešili.,Malhari im kaže da je danas prvi njihov slobodan dan i da će Anu raditi njihov posao.Amasdji se budi i oseća se pospano.Seća se svega i ljuta je na Saroju.

Anu priprema hranu, poseče se, ali nastavlja sa radom.Amadji traži od Saroje da joj otvori vrata, ali joj ova kaže samo ukoliko obeća da neće ići u haveli.Amadji obeća.Saroja otvori iizvini joj se.Yuvraj proverava hranu i kaže Anu da je spremila pre 1 sata.On joj kaže da je potrebna i salata.On joj kaže da odnese hranu u dnevnoj sobi.Anu odlazi i vidi da Balwant sa porodicom već ruča.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Yuvraj joj kaže da je znao da ona ne možeda pripremi hranu i da je zato poručio.Anu se seća kako je trošuio njeno vreme flertovaći sa njom..Yuvraj joj kaže da je zakasnila i baca hranu koju je ona spremila.Svi se smeju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!