Neželjene 2- 45. ep.,Anu prekida sve veze sa Amadji!

Indijske Serije

Neželjene 2- 45. ep.,Anu prekida sve veze sa Amadji!

By  | 

Neželjene 2- 45. ep.,Anu prekida sve veze sa Amadji!( 8.1.2018.)
Amadji dolayi u Balwantovu kuću I kaže da je do[la da odvede Anu.Ona vidi Anušku kako služi goste I pita je yar nema poslugu za to.Rajjo kaže da je Anu već prala, čistila I kuvala im hranu.Malhari kaže da je oni nisu jeli je rim je Yuvraj poručio, ali je jela posluga.Amadji prilazi Anu I kaže joj da krene kući.Anu je govorio da je ona u kući svog muža.Amadji je ljuta I kaže da ona ne priznaje taj brak.Ona ( Anu) ne nosi manglasturi ni posle 1. dana braka.

Malhari objašnjava da Anu nije to želela I das u joj dali nakit po njenoj želji.Pokazuje joj Anunu ruku.Amadji je šokirana kad vidi tetovažu sa natpisom:”Moja Dadi je ubica!”Amadji je šokirana I pita je zašto je to učinila.Yuvraj se smeje I kaže da je ona odana svom mužu.

Anu se seća kako joj je Yuvraj tražio da pleše sa narukvicama za plesačice pred Amadji.Komal donosi nanogice.Yuvraj joj kaže da ne dozvoli da Amadji dugo čeka jer on ne želi da ona umre, želi da što duže živi I da gleda njeno umiranje svakodnevno.Anu stavlja nanogice I igra.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site