Neželjene 2- 46. ep.,-Balwant gleda Anu sa požudom!

Indijske Serije

Neželjene 2- 46. ep.,-Balwant gleda Anu sa požudom!

By  | 

Neželjene 2- 46. ep.,-Balwant gleda Anu sa požudom!( 9.1.2018.)
Anu se priseca razgovora sa Amadji i plače.Jaydev i Jhunki otključavaju Saroju i ona im kaže da moraju pronaći Amadji.Oani izlaze i vide Amadji kako sedi ispred.Amadji kaže Saroji da joj je Anu rekla da je ona mrtva za nju i da ona ne može da se pomiri sa tim jer ju je svojim rukama odgajila.Amadi pita ko će joj objasniti da postupa neispravno i spasiti je on nečovečnih ljudi.

Tokom noći Yuvraj uzima hranu iz frižidera i jeda.Mira kaže da će mu ona nešto pripremiti.Yuvraj kaže da je u redu i da može Čampa da pripremi nešto.Mira kaže da je Anu to pripremila.Yuvraj ustaje kad čuje njeno ime.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!